/Lavpris Liftutleie AS er PLF Norge medlem

Vi hos Lavpris Liftutleie er opptatt av at våre kunder får en trygg og sikker leieopplevelse. På lik linje som alle store seriøse firmaer så er sikkerhet og trygghet prioritert hos oss. Vi er medlem av Personløfterforeningen Norge (PLF Norge) som liftbransjens største norske organisasjon. Over 50 seriøse bedrifter innenfor utleie, import, salg, service av personlifter er medlemmer. Dette sikrer at våre tjenester er profesjonelle, seriøse og ikke minst trygge.

Trygt og sikkert hos Lavpris Liftutleie AS

Fordelen med et medlemsskap hos PLF Norge er at vi hos Lavpris Liftutleie AS har tilgang til god opplæring i bruk av lifter. Som kunde får du også den sikkerheten ettersom vi som PLF medlem må følge lover, regler og forskrifter gitt av PLF. Dette øker sikkerheten, forebygger ulykker og ikke minst sikrer deg som kunde kvalitet og seriøsitet.

Økt sikkerhet og pålitelighet

Som PLF medlem forplikter Lavpris Liftutleie AS å følge PLF sine vedtekter, regler og forskrifter, og ikke minst norske lover. Ettersom PLF Norge sitt mål er å forebygge ulykker og øke sikkerheten, samt innføre intern-kontroll og kvalitetssikkerhetssystemer, så er du i trygge hender hos Lavpris Liftutleie AS. Vi hos Lavpris Liftleie AS priorterer kundens sikkerhet og leverer kvalitetslifter, og det at vi er medlem av PLF Norge fremhever denne tryggheten.

Visste du…?

At det finnes over 1 million personlifter i verden og at det skjer 1 ulykke hvert 20.minutt? Hos Lavpris Liftutleie AS så kan du være trygg på våre tjenester og lifter er trygge og seriøse. Vi følger PLF sine regler og forskrifter for å sikre deg en trygg liftjeneste. Vi har dyktige fagfolk og har godt vedlikehold på våre lifter, slik at du kan være sikker på at liften du bruker er pålitelig, sikker, trygg i henhold til regler og forskrifter.


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: