/Bruk stillas i høyden

Når det gjelder arbeid i høyden så er stillaser den perfekte løsningen. Altfor mange bruker vaklende stiger og korte trapptrinn som kan føre til ulykker. Hvert år så skader flere og flere seg når de gjør arbeid i høyden. Når finværet kommer så gjør mange oppusningsarbeid på huset, slik som fasademaling eller vasking av huset. For å spare penger så velger mange å bruke stiger, men dette kan føre til store kostnader og ikke minst personskader. Stiger kan lett vakle, miste feste og være vanskelig å plassere arbeidsmaterialer på – noe de forøvrig er ikke laget for. Stillaser derimot tilbyr deg en trygg løsning slik at du arbeide både trygt og effektivt i høyden.

rusztowanie

stillas på huse i holmenkollen voksenkollen

Stillas gir stor bevegelsesfrihet

Det er mange fordeler med stillaser.  Kanskje det mest viktigste er at du er trygg under arbeid i høyden, men stillaser gjør det også lett for deg å ta med materiale og annet utstyr du kan trenge. Ved første øyekast så kan stillaser virke kompliserte, men faktisk så er de lett å sette opp og ikke minst så går det raskt. Det er mye bedre å unngå skader på både deg selv og materialer ved å leie et stillas enn å bruke vaklende stiger.

male hus, maling av hus utvendig med stillas

Stillasutleie og kjøp

Det er mange steder du kan leie og kjøpe stillas fra. Flere steder får du dessuten stillas på henger. Flere kjente utleiesteder inkluderer Delta System Stillas (Deltasystem.no), Haki (www.haki-kompanje.no), Solideq (www.solideq.no), Stillasgruppen (www.stillasgruppen.com).

Delta System Stillas er et godt etablert firma som leier ut stillaser. De leverer over hele Norge og har gode kundeanbefalinger. I tillegg tilbyr de gode monteringsanvisninger og stillaspakker tilpasset for all slags byggarbeid. De har stillas for fasadearbeid, og dessuten lett stillas i aliminium for lettere arbeid, samt stillas i stål for tyngre fasadearbeid.

Haki er et annet kjent firma som har ulike stillaser for ulike bygningarbeid, inkludert bygg, industri og verft on/-offshore.  De har ofte pakkepriser, og tilbyr dessuten tilhengere fullastet med stillas.

Solidq tilbyr stillaser for utleie, og dersom du leier i lengre perioder kan du få en spesialpris. De har hengere med stillaser som er tilgjengelig i store deler av Østlandet.

stillas

enkelt og lett stillas på huset

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading