/Denka DX8 tilhengerlift

Denka DX8 tilhengerlift er en allsidig og praktisk tilhengerlift som kan kjøres med førerkort B. Den har en rekke gode egenskaper, inkludert:

  • En maksarbeidshøyde på 12 m
  • Maksrekkevidde på 8 m
  • Standard løftekapasitet
  • En tilhengerlift som er enkelt å transportere

I tillegg har Denka DX8 tilhengerlift akslinger som kan justeres etter behov på opptil 75 cm bredde. Kurven til Denk DX8 tilhengerlift kan dessuten demonteres med et enkelt håndgrep, noe som gjør at  den svært praktisk under ulike prosjekter. Du kan leie Denka DX8 tilhengerlift på flere steder i Oslo og Akershus. Husk at som regel vil du være ansvarlig for ettersyn av tilhengerliften, slik som etterfylling av frostvæske, olje og vann. Men du kommer til å få god informasjon om både bruk og vedlikehold av Denka DX8 tilhengerlift fra utleiestedet og forhandlere av denne praktiske Denka DX8 tilhengerliften.

Leie Denka DX8 tilhengerlift

Tilhengerliften Denk DX8 kan du leie fra flere steder i Akerhus. Dette inkluderer utleiekupp.no, Oslo liftutleie og mange flere. For å spare tid og penger anbefales det å sjekke ut flere utleiesteder for å sjekke pris og dessuten de nærmeste, slik at du kan spare tid på transporten også. De fleste utleiesteder for lifter har også nettsteder hvor du kan legge inn en forespørsel på nettet. Da får du som regel svar raskt og du dessuten stille spørsmål du lurer på via e-post. De fleste utleiesteder vil gi deg en brukerhåndbok som kommer med liften. Vanligvis er den på norsk, men dersom du skal leie tilhengerliften og la dine ansatte bruk så er ditt ansvar å sørge for at tilhengerliften blir brukt på en forsvarlig og trygg måte. Dersom du er i tvil så er det alltid lurt å kontakte utleiestedet for lifter slik at du får all den hjelp du trenger for å bruke Denka DX8 tilhengerlift.

 

DX8 tilhengerlift


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: