/Fjerning av istapper i Oslo

Fjerning av istapper i Oslo

 Det er ikke nok å kun sette opp avvisere. Trafikketaten gir bøter på kr. 5.000,- dersom taket ditt vurderes som farlig. Ta Kontakt med oss via skjemaet nede siden, så kontakter vi deg med et godt tilbud på istappfjerning.

Priser for fjerning av istapper i Oslo og snø/snøskavler fra tak:

– Kr.4000: Oppstart inkludert lift og 2 mann, under 1 times arbeid

(Fast pris for fasader i Oslo som er 15 m lang og opptil 23 m høy, 5/6 etasjer i gammel fasade eller 8 etasjer i ny blokk)

Kr. 1600: Arbeid som går utover 1 time, og som inkluderer lift og 1 mann

Prisene er ikke inkludert moms.

Prisene gjelder bare Oslo & Akershus

Her du kan får hjelpe med fjerning av istapper i Oslo!

 • Vi garanterer en forskriftsmessig utførelse av arbeid (med bakkemann).Vi har 7 år erfaring med istapper fjerning i Oslo med lift og god utstyrspark som sikrer deg rask responstid og rask utførelse.
 • Person- og skadeforsikring hos Storebrand Forsirking
 • Her velger du en seriøst virksomhet med HMS-kort utstedt av Arbeidstilsynet, tauredningskurs, HMS for verneombud, risikovurdering og sikker jobbanalyse, samt AVK1 og AVK2 og selvfølgelig Lift-kurs.
 • Husk at det er gårdseierens ansvar å sikre mot takras. Dette har blitt vedtatt i følge plan – og bygningsloven, og dette gjelder også i Oslo.
 • Når vinteren kommer med mye snø og kulde så kan stygge ulykker skje. Derfor er det lurt å sørge for å fjerne istapper i Oslo og snøskavler som henger over tak.
 • Dersom du ikke fjerner istapper og snø som ligger over tak så kan du bli ansvarlig for skade på både person og eiendel. Det har hendt flere ulykker hvor blant annet biler og personer har blitt skadet. Ansvaret ligger hos gårdseieren, les mer om dette HER eller HER!

Vår kundeportefølje vokser til stadighet. Her er et lite utvalg av våre kunder bare i 2019:

Fjern istapper og unngå store bøter på 5000 kr.

 • ras

Måke snø fra tak i Rykkin / Bærum

Fjerning av istapper i Oslo /Oppsal / Mekanikerveien

Fjerning is fra tak i Oslo

Måke snø fra tak i Frogner / Skillebekk Oslo

Istapper oppstår når smeltevann fra tak fryser til is ved takrenner som holder kaldere temperaturer, og når smeltevannet fra under snølaget renner eller drypper slik at det raskt blir kjølt ned av kaldere luft. Når været veksler mellom varmt og kaldt på vinterstid øker derfor faren for istapper og takras

Unngå dyre bøter ved å fjerne istapper!

Istapper kan føre til store skader og ulykker. Farlige istapper er dessuten påbudt å fjerne, ellers kan du risikere å få bøter.

Vi tilbyr rask og effektiv fjerning av istapper

 • Vi har lang erfaring med å fjerne istapper og har medarbeidere som jobber både raskt og effektivt. Vi tar også i bruk heis der det er behov for det og har dessuten en god utstyrspark som sikrer en vel utført jobb. Våre folk vil fjerne istapper på en forskriftmessig måte, og sørger for arbeidet går trygt for seg.
 • Vi er opptatte av at du skal være tilfreds  med våre tjenester. Derfor gir vi deg markedets beste priser og dessuten garanterer en profesjonell utførelse.
 • Vi tilbyr fjerning av istapper i Oslo og Akershus. Vi takler de fleste bygninger og har spesialutstyr som kan takle arbeid i store høyder som opptil 23 m (tilsvarer 7 etasjer). Med vår lange erfaring og dyktig fagfolk så kan vi alltid tilby deg god service og profesjonelt gjennomført arbeid.
 • Vårt hoved arbeidsområde for fjerning av istapper er Oslo og Akershus. Vi tilbyr våre tjenester ved bruk av spesial utstyr til arbeider i høyden. Takket være vår store erfaring er vi klare for alle utfordringer, selv de mest krevende.
 • Takket være vår sterke posisjon i markedet har svært mange bedrifter gitt oss sin tillit og meget gode referanser! Blant våre kunder er store bedrifter, offentlige etater samt privatpersoner.
 • Vi disponerer godkjente og pålitelige lifter. Blant våre ansatte er det kun erfarne og ansvarsfulle fagfolk hvor alle har de nødvendige autorisasjoner for å utføre jobben og stadig øker sine kvalifikasjoner.
 • Takket være kompetente og erfarne medarbeidere, våre liftjenester har fått annerkjennelse av våre kunder i Oslo
 • Vår hovedfokus er å levere våre tjenester tidsnok og på en profesjonell måte. Vi garanterer pålitelig, rask og profesjonell utførelse av arbeidet, samtidig som vi opprettholder våre konkurransedyktige priser.
 • Vi påser at våre tjenester er levert med høy kvalitet. Dette gjør at stadig mer kunder gir oss tillit og anerkjenner våre tjenester, og at vi kan vi kan tilfredsstille alle våre kunders krav.

Har huset ditt mye istapper, er det et tegn på at noe er galt. Slik unngår du istapper på huset

fjerning-av-istapper-1024x403

 

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen.Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding:
Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
Eller ring oss: 90 5000 30