/Førerkort B

Når du skal leie lastebiler eller lifter så må du være obs på at dine valgmuligheter er begrenset avhengig av ditt førerkort. Men ikke fortvil, for selv med førerkort B så kan du håndtere ganske store lastebiler og stilaser. For eksempel så gir førerkort B deg lov til å håndtere en lift med makshøyde 25m, rekkevidde på11m, og dessuten montert på en bil. Det er ditt eget ansvar å sørge for at du har riktig førerkort for kjøretøyet du kjører. Men dersom du er i tvil så er det alltid lurt å spørre utleiestedet om du kan håndtere lastebilen eller liften du er ute etter.

Hva gir førerkort B meg lov til å kjøre?

Dersom du har førerkort B kan du kjøre mindre vogntog med tilhenger på en totalvekt på 750 kg. Men du må huske på at dersom du kjøre vogntog og tilhenger så må du ikke overskride 3500 kg. Dette må du ta i betraktning når du vil leie bilmonterte lifter. Men det er ingen grunn til å bli bekymret dersom du ikke har førerkort for tyngre vogntog, for du kan leie mange bilmonterte lifter, lastebiler annet tungt kjøretøy med førerkort B. Dette skyldes at det finnes mange varianter, slik mindre lasterbiler, lifter med mindre vekt og mer. Dette inkluderer også kategoriene: Sakselifter, tilhengerlifter, terrenglifter, lastebilifter, bomlifter og mye mer.

Leie lastebillift med førerkort B

Det finnes mange steder i Oslo og Akerhus hvor du kan leie lasterbiler med og uten montert lifter. For Oslo liftutleie, Oslo liftsenter, Solideq og mange andre. Dra gjerne til flere steder for å finne ut av pris og tilgjengelig. Be også gjerne om en demonstrasjon før du drar avgårde så du kan bruke lastebilen, liften eller andre kjøretøy som trenger førekort B på en trygg og sikker måte.

 


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: