/Historien om lifter

Historien om lifter som Bomlift, sakselift, cherrypicker, beltelift, tilhengermontertelift har alle til felles at de hjelper deg med arbeid i høyden. Disse fantastiske maskinene har gjort det mulig å komme seg til vanskelige steder og utføre trygt arbeid i høyden. En hovedårsak til man tok i bruk, og ikke minst oppfant lifter, var at stiger og stillaser var rett og slett for farlige. I dag skjer det fremdeles tusenvis av ulykker ved bruk av stige og stillas, der man egentlig burde ha brukt lifter.

gamle type av lift, arbeid i Polen Wroclaw

Gamle type av lift, arbeid i Polen, Wroclaw

Liftens far

Det sies at liften ble oppfunnet av Walter Thornton-Trump i 1950 årene. Faktisk så kalte han liften for Sjiraffen, noe som ikke er rart da den første liften var jo ganske “langhalset”. Liften ble raskt tatt i flere industrier. Spesielt under konstruksjonen av høye bygg eller vedlikehold av strømledninger og telefonledninger.

I 1960 årene ble liftene oppgradert og mer mobile. Motorer ble koblet til liftene og nå kunne maskinene lett manøvres i høyden. Og i årene som kom blir liftene mer og mer avanserte. De får enda mer mobile plattformer og kan fungere som må mobile kjøretøy, og sikkerhetssutstyret blir også oppgradert. Etterhvert som liftene ble mer avansert så ble det innført sertifikater for håndtering av lifter. Imidlertid finnes det ulike lifter, og avhengig av typen så kan liften brukes av privat personer. I dag kan man leie lifter for å utføre arbeid i høyden, og mange utleiefirmaer vil gi deg god innføring i bruken av lifter og dessuten vise deg hvordan du kan oppfyller alle sikkerhetstiltak.

history-boom-lift / Historien om lift, verdens første lift

Historien om lift, verdens første lift

Mange ulike lifter

Avhengig av arbeidet man vil utføre så bør man velge riktig lift. Det finnes mange typer, inkludert bomlift, tilhenger monterlift og sakselift. Mange av liftene kommer også i ulike varianter når det gjelder plattformkapasitet, høyde, og mobilitet. Men en god liftutleier vil fortelle deg hva du bør bruke og viser deg hvordan du bruker liften. Mange lifter har også et stort utvalg av nyttig funksjoner. Det finnes mange lifter med strømuttak eller tilkobling for verktøy som trenger luftkompressor og andre ting. Noen er til og med utstyrt med spesialutstyr for frakt av glassrammer for f.eks. vinduer.

mange uliker lifter

mange uliker lifter

Lifter er trygge og har mange bruksområder

Lifter har mange bruksområder, og uten dem hadde arbeid i høyden blitt svært risikofylt. Kjøpesentre bruker dem stadig for å henge plakater, bannere, neonskilt og annet reklameutstyr. Byer og kommuner henger opp julepynt som girlandere, og bjeller med lifter. Og mange folk som innsett hvor trygge og praktiske lifter er, bruker dem under arbeid på huset slik som utvendig reperasjon, maling, rensing av takrenner eller taklegging.

Bryllup i himmelen

Lift er både nødvendig og trygt for arbeid i høyden

Som du nå sikkert forstår, så er det en viktig årsak til at lifter har blitt så populære. Arbeid i høyden er risikofylt, men med liften kan man både arbeide trygt og effektivt. Takket være Thornton-Trump så har vi dagens flotte utvalg av lifter for en rekke bruksområder. Våre lifter vil dekke alle dine behov og sørger for at du kan trygt arbeide i høyden.

Ønsker du mer? Les lift historie til en av største lift produsent i verden JLG / http://www.jlg.com/en/about-jlg/history 
Sjekk også vårt FB page og google+.
historien om lifter historien om lifter Gamle type av sakselift på gata i 1967

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading