/Hvilke liftutleie bedrifter er trygge?

slide1Det er ikke alltid lett å vite hvilke bedrifter som driver med trygge og kvalitetssikrede lifttjenester. Dagens market er fylt med ulike liftutleie bedrifter, men et god kjennetegng er om bedriften er medlem av Personløfter foreningen  (PLF). Lavpris Liftutleie AS er naturligvis et medlem og følger dermed PLF sine regler og forskrifter. Dermed kan du som kunde få trygge og pålitelige lifttjenester. På samme måte som andre seriøse og pålitelige aktører i liftbransjen så er Lavpris Liftutleie AS et medlem av PLF Norge. Du kan dermed forvente at vi har dyktige fagfolk som kjenner til god, trygg liftbruk og ikke minst hvordan man kan forebygge ulykker.

Lavpris Liftutleie AS tilbyr trygge tjenester

Enten du trenger hjelp til å sette opp reklameskilt, felle trær, eller sette opp belysning så kan du leie trygge lifter fra oss. Vi vedlikeholder våre lifter og har dessuten et stort utvalg. Vårt medlemsskap i PLF Norge sikrer at en nøytral tredjepart sørger for at du får en trygg liftopplevelse. Vi er ikke bare opptatt av pris, men også at våre kunder får en trygg og sikker lifttjeneste. Som PLF medlem må vi følge strenge regler og forskrifter for å forebygge ulykker og sikre våre kunder trygge lifttjenester.

Vi har fått god opplæring

Lavpris Liftutleie AS har et stort fokus på sikkerhet, og på lik linje alle seriøse bedrifter så er vi et fullverdig PLF medlem. Vi vet at feilvurderinger og feilbruk kan forårsake store konsekvenser og ikke minst merutgifter, derfor har vi fagfolk som fått grundig opplæring i riktig bruk av lifter. Som PFL medlem får våre fagfolk tilgang til god opplæring i HMS – både teoretisk og praksisk opplæring. I tillegg så vil vi som medlem av PLF Norge alltid være oppdatert på hva de nyeste reglene og forskriftene for trygg liftbruk er. Du som kunde hos Lavpris Liftutleie AS kan dermed føle deg sikker at du leier lifter fra en seriøs aktør med fokus påtrygghet og kvalitet.


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: