/Hydraulisk jekk

I arbeid med tunge gjenstander og maskiner så er hydrauliske jekker veldig praktiske verktøy. Bruksområdene til hydrauliske jekker er mange, og du kan heve og senke last til flere tonn. Hydrauliske jekker har mange gode egenskaper, slik som stabilitet, praktisk, kraftig bunnplate, og kommer dessuten med avlastningsventil som gjør at du kan trygt senke lasten.

 

Hydraulisk jekk

Hvilken hydraulisk jekk skal jeg velge?

Type hydraulisk jekk du trenger er avhengig av ditt behov. Dette finnes hydrauliske jekker som løfter opptil 22 tonn og jekker som har mindre løftekapasitet, slik at du bør tenke nøye på hva du trenger før kjøper eller leie hydrauliske jekker. Det kan være nyttig å se på:

  • minimum og maks høyde til hydrauliske jekken
  • den justerbare høyden
  • Og ikke minst maks kapasitet

Hvilken hydraulisk jekk skal jeg velge?

Hvilken hydraulisk jekk skal jeg velge?

Ulike hydrauliske jekker

Det finnes en rekke ulike hydrauliske jekker. Dette inkluderer:

  • Trolley jekker
  • Saksejekk
  • Cardic floor jack
  • Luft hydraulisk jekk og mange flere

Ulike typer hydrauliske jekker har ulike egenskaper, slik som ekstra brede hjul for stabilitet, mulighet for å løfte fra lav høyde, beskyttelse mot jekkfestet. Som regel så vil hydrauliske jekker som har mindre kapasitet koste mindre og vice versa for hydrauliske jekker som har høyere kapasitet.

 

ulike Hydraulisk_jekker_Larzep

 

Trygg bruk av hydrauliske jekker

Det er svært viktig at du bruker ekstra støttebukker når du bruker hydrauliske jekker for trygghetens skyld. Du kan også gjerne bruke ekstra hydrauliske jekker samtidig for øker sikkerheten når du løfter tunge gjenstander eller maskiner.

Du trenger ikke å kjøpe hydrauliske jekker dersom du bare ønsker bruke den en eller noen få ganger. Det finnes mange utleiesteder for hydrauliske jekker i Oslo og Akershus, inkludert Basutleie, Skruehuset, og Bretteville Taljer. Og dersom du er usikker på hvordan du skal bruke hydrauliske jekker, så er det lurt å alltid spørre i butikken eller noen som har brukt slike jekker før.

 


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: