/Lei en lift og unngå dyre skader

Når huset skal fikses så tar folk ofte snarveier for å spare tid og penger. Men dette kan føre til katastrofale følger. Istedenfor å bruke en sikker og trygg lift  så bruker folk stiger eller usikre stillaser. Imidlertid kan dette få motsatt virkning når folk skader seg og får store sykehusregninger, eller i verste fall ender med dødsfall.

dyre skader

Dystre  tall i 2014

I fjor ble det registrert hele 13 personer som hadde omkommet under arbeid i høyden, og nå nylig (Februar 2015) falt en mann ned fra et stillas i Mysen, Eidsberg og ble kraftig forslått. Men heldigvis overlevde han, men det kunne ha gått verre. Det skjer stadig ulykker under arbeid i høyden, og dette gjelder ikke bare privat personer, men også fagpersoner som må rekke frister og som tar snarveier – snarveier som koste dem fryktelige skader eller i verste fall dødsulykker. Arbeidstilsynet har registrert over 30 arbeidsulykker de fem siste årene, og flere av dem har omkommet i fallulykker. Og ifølge EU så skjer 50% av alle stigeulykker at stigen rett og slett sklir ut fra underlaget. Lifter derimot har ikke dette problemet.

Lei en lift og unngå dyre skader

Bruk  profesjonell utstyr for å arbeide trygt

Det finnes mange tiltak man kan ta for å redusere fallulykker. En av de beste måtene er å leie en lift som er spesielt designet for arbeid i høyden.  Lifter er nemlig ikke bare en vanlig heis i seg selv, men det lages mange ulike lifter som er tilpasset ulike arbeid. Dette inkluderer sakselift, beltelift og tilhengerlift. Alle disse typene er konstruert slik at man unngår ulykker. Bare tenk på når du arbeider på huset med stige eller stillas – vet du egentlig hvor mye stigen eller stillaset tåler? Hva om du trenger flere spann med maling, hvor skal du legge dem da? Mange prøver å improvisere og lener malespann eller annet materiale på stigetrinnet eller tar altfor mye arbeidsredskaper opp på et stillas, og så ender det med knall og fall.

Dystre tall i 2014

Liftutleiere kan gi deg gode sikkerhetsråd

Når du leier en lift kan unngå farlige skader. Dessuten kan utleiere av lifter gi deg gode tips om hvordan du kan sikre deg selv i høyden. Dersom det skjer en utilsiktet bevegelse under arbeid i høyde, så er det fort gjort å velte en stige eller skli og falle fra stillas. Lifter har større plattformkapasitet, tåler mer tyngde, og ikke minst er mer trygge å bruke enn stige eller stillas.

stige eller stillas ? Bruk lift

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading