/Leie container

Når du skal utføre renoveringsarbeid, pusse opp huset, eller annet arbeid der du trenger å kaste store mengde avfall eller materialer f.eks. riving, så er containere godt å ha. Du sparer masse tid og penger på å frakte avfallet kun en gang enn å dra mellom to steder flere ganger. Imidlertid finnes det en rekke ulike containere avhengig av størrelsen, og det lønne seg å velge riktig container for å spare både tid og penger.

Leie container

Leie container

Containerstørrelser

Dersom du vil leie søppelcontainere og ikke har mye plass så kan det være lurt å få tak i mindre containere. På utleie markedet for container så får du containere fra 5m3 til opptil 20m3. Containerutleie prisene vil også variere avhengig av containerstørrelsen, slik at du bør ikke leie større containere enn det du trenger. For da bruker du mer penger enn det som er nødvendig.

I tillegg til ulike containerstørrelser så har også containere ulike funksjoner. Noen containere har ulike låsfunksjoner og andre har ulike lemmer som gjør det lett å tømme avfall i containere. Dersom du er usikker på hva slags container du bør leie så kan det lønne seg å kontakte steder som har container leie.

Containerstørrelser

Containerstørrelser

Containerutleie priser

Som nevnt vil pris på containere variere avhengig av type container. Men du kan forvente deg alt fra 4000 kr til 7000 kr for å leie en container. Flere steder som tilbyr leie søppelcontainere og container leie inkluderer også levering og dessuten henting og tømming. Som oftest kan du få leie en container i fem arbeidsdager til prisintervallet som nevnt ovenfor.

Trygg container bruk

Husk at det er ikke alt du kan kaste i containere. Dette inkluderer som batterier, gips, impregnert trevirke, EE-avfall, hvitevarer og kuldemøbler, samt en rekke andre gjenstander. Dersom du er usikker så bør du snakke med steder som driver med containerutleie. Det finnes mange steder i Oslo og Akerhus som kan hjelpe deg med å finne riktig containerutleie priser og informasjon om trygg container bruk. Dette inkluderer Norsk Gjenvinning, Stean Recycling, Vaktmesterkompaniet og mange flere i Oslo/Akershus området.

getimage


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: