/Leie container

Vi tilbyr ikke containerutleie

Sjekk leie: Bilmontertelift | JLG | Sakselift | Spesiallift | Tilhengerlift

Artikkel om containere

Når du skal utføre renoveringsarbeid, pusse opp huset, eller annet arbeid der du trenger å kaste store mengde avfall eller materialer f.eks. riving, så er containere godt å ha. Du sparer masse tid og penger på å frakte avfallet kun en gang enn å dra mellom to steder flere ganger. Imidlertid finnes det en rekke ulike containere avhengig av størrelsen, og det lønne seg å velge riktig container for å spare både tid og penger.

Leie container

Leie container

Containerstørrelser

Dersom du vil leie søppelcontainere og ikke har mye plass så kan det være lurt å få tak i mindre containere. På utleie markedet for container så får du containere fra 5m3 til opptil 20m3. Containerutleie prisene vil også variere avhengig av containerstørrelsen, slik at du bør ikke leie større containere enn det du trenger. For da bruker du mer penger enn det som er nødvendig.

I tillegg til ulike containerstørrelser så har også containere ulike funksjoner. Noen containere har ulike låsfunksjoner og andre har ulike lemmer som gjør det lett å tømme avfall i containere. Dersom du er usikker på hva slags container du bør leie så kan det lønne seg å kontakte steder som har container leie.

Containerstørrelser

Containerstørrelser

Containerutleie priser

Som nevnt vil pris på containere variere avhengig av type container. Men du kan forvente deg alt fra 4000 kr til 7000 kr for å leie en container. Flere steder som tilbyr leie søppelcontainere og container leie inkluderer også levering og dessuten henting og tømming. Som oftest kan du få leie en container i fem arbeidsdager til prisintervallet som nevnt ovenfor.

Trygg container bruk

Husk at det er ikke alt du kan kaste i containere. Dette inkluderer som batterier, gips, impregnert trevirke, EE-avfall, hvitevarer og kuldemøbler, samt en rekke andre gjenstander. Dersom du er usikker så bør du snakke med steder som driver med containerutleie. Det finnes mange steder i Oslo og Akerhus som kan hjelpe deg med å finne riktig containerutleie priser og informasjon om trygg container bruk. Dette inkluderer Norsk Gjenvinning, Stean Recycling, Vaktmesterkompaniet og mange flere i Oslo/Akershus området.

getimage

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/1/8/2/lavprisliftutleie.no/httpd.www/wp-content/themes/lavpris/functions.php on line 1376

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading