/Leie Stillas / Rullestillas Oslo, Bærum

Følg monterings- og bruks dokumentasjoner

Monteringsanvisning på norsk blir gitt eller sendt etter hver eneste stillaspakke du kjøper. Den må følges ved montering, demontering og før bruk av stillas.

Alltid bruk diagonalstag

Manglede skråstag kan føre til ulykke og ras av stillaset. Ikke gå glipp av å montere skråstag og etterkontrollere nok antall av skråstag ble montert på stillaset. Følg monteringsanvisningen!

Sikring ved montering og bruk

Ved montering og demontering ta hensyn på at du jobber ikke på usikrede stillas.
Bruk monteringsrekkverk og monteringsstolpe og/eller personlig fallsikringsutstyr.

Stillasutleie i Oslo og Bærum

Har du behov for enkelt stillas i Oslo eller Bærum?
Vi ønsker gjerne å hjelpe deg.

utfolde stillas, rullestillas

Rullestillas er et stillas som er mobilt og som kan enkelt forflyttes. Rullestillas kommer i mange ulike varianter, og har ulike tilbehør. Mange rullestillas er også enkle å montere og dessuten transportere. Flere forhandlere selger og leier ut rullestillaser som er sammenleggbare, og dermed enkele å frakte. Når du er på utkikk etter å leie eller kjøpe rullestillas er det lurt å undersøke hvilke egenskaper du trenger.

Rullestillas egenskaper

Rullestilas kommer i ulike lengder og bredder.  Avhengig av ditt behov så bør du velge hverken for liten eller får stor stillas. Da unngår du bruker for mye penger på stillaser som ikke er skreddersydde for dine behov.

Plattform høyder

Når du ser rullestillas til salgs så bør du undersøke rullestillasens egenskaper før du kjøper den første og beste rullestillasen du ser. Mange rullestillaser har unike egenskaper som vil gjøre arbeid i høyden svært lettvint.

Blant annet har rullestillas vertikalrammer slik at man kan plassere en plattform på ulike høyder. Flere rullestillas til salgs har også riller i rammene for å sikre bedre feste. Og flere instant stillaser kan påbygges med ulike komponenter alt etter hva du trenger.

Bruksområder for rullestillas

Rullestillaser kan brukes i mange ulike arbeidsområder.  Mange ulike yrkestyper bruker rullestillaser nettopp fordi de er så praktiske og mobile. Dekoratører, elektrikere, skiltmontører og mange flere bruker rullestillaser i sitt arbeid pga. de er så praktiske, men også enkle å transportere f.eks. med en varebil.

Når du skal kjøpe eller leie rullestillas så bør du kikke på pakkeinnholdet. Flere rullestillaser kommer nemlig med ulike vertikalrammer, stag, rekkverksrammer og ulike hjulstørrelser. Avhengig av arbeidshøyden du ønsker deg og  dessuten plattform høyde så finner du enkelt en rullestilas til salgs eller som du kan leie. Det finnes flere forhandlere som både selger og leier ut rullestillas i Oslo og Akershus. Dette inkluderer Instant Norge, Solideq, Byggesystemer Oslo og mange flere.

Fordelene ved utleie av stillaser hos Lavpris Liftutleie

Leter du etter solide stillaser som fullstendig oppfyller dine forventninger og møter behov til pågående investeringer? Det kan du finne hos oss! Tilbudet vårt medfører en rekke fordeler og det er verdt å dra nytte av det. Hva kan du få? Nøkkelfordelene ved utleie av stillaser hos Lavpris Liftutleie er:

Galleri

Stillas

   

Under arbeidet

 

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen.Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Oslo:

Stubberudveien 4, 0668 Oslo / Alnabru Åpent fra 0730 til 1700 hverdag

Liftutleie bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Liftutleie i Bærum / Asker:  

Landøyveien 5, 1394 Nesbru  Åpent fra 0730 til 1600 hverdag /vis-à-vis Plantasjen

Bare seks minutter med bil unna Sandvika sentrum og Asker.
Ti minutter med bil fra Vollen / Høvik

 

Per idag kun henting og levering av lifter avdeling under etablering. 

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

Dessverre kan vi ikke garantere at alt av lifter og utstyr er på begge våre avdelinger til enhver tid.
Men kontakt oss så hjelper vi til med å skaffe det du trenger.

 

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no

Tlf: 90 5000 30

post@lavprisliftutleie.no

Google Maps

Priskalkulator

Arbeidshøyde:
Antall dager:
Frakt:
Vår Pris:
Pris hos andre leverandører:
Så mye sparer du:


Alle priser er ekskl. mva.

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding:
Jeg ønsker å
Hvor så du oss?
Eller ring oss: 90 5000 30