/Leie JLG

Våre JLG sakselifter

…er selvgående lifter som brukes innen industri, handel, entreprenører og bygge bransjen. Alle våre sakselifter er i hovedsak av merke JLG som produseres i USA, Frankrike, Romania og Belgia. Noe som garanterer meget god kvalitet og arbeidskapasitet.

En sakselift kan brukes i arbeidshøyde helt opp til 57 meter. Sakseliftene er laget for ekstreme forhold utendørs med belter men kan også brukes innendørs.

Ønsker du å leie en JLG sakselift har vi to forskjellige typer JLG 1230, JLG 1930ES, JLG 2646ES og JLG 3246ES.

JLG lift – utleie

Er du interessert i utleie av en lift? Forventer du en attraktiv pris og gunstige vilkår for utleie? Det går bra, fordi vi har ufeilbare sakselifter, mastelifter og boomlifter for deg – alle levert av en amerikansk fremstiller JLG som er en ledende produsent av lifter, stillaser og arbeidsplattformer. Det er JGL som har skapet den første sakseliften i verden!

Vi er sikre på at hos oss kan du finne en løsning som fullstendig tilfredsstiller forventningene dine. Vi garanterer de beste prisene på utleie, fleksible datoer samt muligheten til å få liften levert til et sted du velger.

JGL sakselifter, boomlifter og tilhengerlifter

JGL lifter er mye brukt i industri, handel samt bygge-, monterings-, vedlikeholds-, installasjons- og renoveringsarbeid. Alt utstyr skiller seg ut med en høy effektivitet, et lavt støynivå, en jevn kontroll, en mulighet til å bruke innen- og utendørs samt under krevende forhold.

Sakselift kan brukes i arbeidshøyde inntil 28 meter. Elektrisk drift sikrer en lengre arbeidstid mens bensinmotor sikrer utholdenhet ved utendørsarbeid.

Pris

jlg 2646 på jobbJLG 2646ES – Kun 880,- ekskl. mva, døgnpris

Den minste av våre to sakselifter med arbeidshøyde på over 9 meter og batteri drift vil denne typen passe til alle typer formål utendørs hvor det skulle være behov for en lift som kan kjøre i tøft terreng. Brukes av snekkere, malere, entreprenører, vaske personell og mange mange flere. Den kan løfte hele 320 KG noe som gjør at du kan ta med deg hva du måtte ønske opp i høyden. Har så klart el motor noe som gjør at den passer utmerket innendørs.

 

 

jlg 3246 på jobbJLG 3246ES – Kun 980,- ekskl. mva, døgnpris

Den største av våre to sakselifter kan få deg 11 meter over bakken, noe som er mer en høyt nok for de fleste, et 3 etg bolig hus har en snitt høyde på 8,1 meter. Noe som gjør at denne liften vil få deg mer en nok over bakken om du eksempel skal bruke den på vanlige bolighus. Sakseliften har en løftekapasitet på 320 KG noe som gjør at du kan ta med deg alt du ønsker i høyde. Liften har elmotor noe som gjør at den passer innendørs om du skulle ha bruk for det.

Jo lengre du leier en av våre sakselifter jo lavere blir prisene, det skal lønne seg å leie lift av lavpris liftutleie. Kontakt oss i dag for en hyggelig lift prat

 

 

Leie Sakselift fra 6 til 14m 

Også  JLG er verdensledende produsent av selvgående lifter som brukes innen industri, handel, entreprenører og bygge bransjen. I det store produktsortimentet finnes alt i fra små fleksible vertikallifter, sakselifter, bomlifter med arbeidshøyde opp til 57 meter, beltekjørende lifter for ekstreme forhold både inne og ute, samt teleskoptrucker for entreprenørbransjen. Liftene produseres blant annet i USA, Frankrike, Romania og Belgia.

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen.Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Oslo:

Stubberudveien 4, 0668 Oslo / Alnabru Åpent fra 0730 til 1700 hverdag

Liftutleie bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Liftutleie i Bærum / Asker:  

Landøyveien 5, 1394 Nesbru  Åpent fra 0730 til 1600 hverdag /vis-à-vis Plantasjen

Bare seks minutter med bil unna Sandvika sentrum og Asker.
Ti minutter med bil fra Vollen / Høvik

 

Per idag kun henting og levering av lifter avdeling under etablering. 

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

Dessverre kan vi ikke garantere at alt av lifter og utstyr er på begge våre avdelinger til enhver tid.
Men kontakt oss så hjelper vi til med å skaffe det du trenger.

 

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no

Tlf: 90 5000 30

post@lavprisliftutleie.no

Google Maps

Priskalkulator

Arbeidshøyde:
Antall dager:
Frakt:
Vår Pris:
Pris hos andre leverandører:
Så mye sparer du:


Alle priser er ekskl. mva.

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding:
Jeg ønsker å
Hvor så du oss?
Eller ring oss: 90 5000 30