/Leie Sakselift

Leter du etter en sakselift som oppfyller dine krav og behov? Vi tilbyr deg et bredt utvalg, noe som betyr at vi har en sakselift for ditt oppdrag eller prosjekt. Enten du jobber med restaurering, installasjon eller logistikk; arbeid trygt i høyden med en sakselift fra Lavpris Liftutleie.

Du kanskje trenger å bytte en lampe høyt oppe, utenfor rekkevidde av en terrasse ellers så kanskje du er i behov av litt maler støtte, eller kanskje også noe helt annet. Uansett hva, så lenge det er ett arbeid høytover bakken, dit stigen ikke rekker til, så anbefaler vi deg absolutt til og leie en sakselift her hos oss på lavpris liftutleie. Her får du en sakselift som passer ditt arbeid, til en bra pris.

En sakselift passer seg ekstra godt til det arbeid du trenger å få gjort på trange steder. Du kanskje trenger en stabil plattform til ett mer fysisk tungt arbeid, eller så synes du kanskje en stige er litt ustabilt. Denne liften gir deg stabilitet i det arbeid du skal utføre. Det som er så bra med sakseliften er att den går rett opp, så du slipper å ha god plass rundt liften. Den strekker seg opp langs for eksempel en husvegg, noe som vill si att den egner seg veldig bra når du ikke har ett helt arbeidsområde som du kan benytte deg av.

Hos oss finner du flere ulike høyder på sakseliftene. Du finner også ulike størrelser og ulik vekt på liftene, dette for att vi vil at du skal finne en bra lift for det arbeid som akkurat du skal utføre. Du får både en sakselift og også transport ved behov for en billig penge her hos oss.

Pris – 9 forskjellige sakselifter

LEONARDO HD MASTELIFT

580,- ekskl.mva døgnpris
Denne passer perfekt til de minste jobbene. Med en vekt på kun 510 KG og elektromotor passer denne best innendørs eller til små steder utendørs. Den løfter deg 4,9 meter over bakken og har en rekkevidde på 0,5 meter. Kan brukes av alle som har behov for en liten lift.

MASTELIFT JLG 1230ES

600,- ekskl.mva døgnpris
Litt større mastelift som egner seg for litt mere krevende oppdrag en Leonardo. Batteri drevet motor og løfter deg hele 5,8 meter opp i været. Noe som for de fleste skulle holde ved innendørs jobber.

SAKSELIFT GENIE 1932

600,- ekskl.mva døgnpris
Med løftekapasitet på 227 KG er denne klar for de største oppgavene, den løfter deg 8 meter over bakken og har en rekkevidde på 1 meter. Denne passer perfekt om dere skal jobbe 2 sammen. Med el motor er den utrolig stillegående som gjør at den passer perfekt til innendørs oppgaver i store haller eksempel.

JLG 2646ES

880,- ekskl.mva døgnpris
Denne typen sakselift passer utmerket til store å tyngre oppgaver. Brukes stort sett av malere, håndverkere og andre som trenger å komme seg raskt opp i høyden. Den løfter deg 9,92 meter over bakken og har en maks rekkevidde på 1,17 meter som burde være mer en nok for de fleste.

JLG 3246ES

980,- ekskl.mva døgnpris
Storebroren til 2646ES som er en litt mindre utgave. Storebror får deg 11,68 meter opp i luften og har el motor. Det er verdt å merke seg at du får plass til mer her. Løftekapasiteten er 320 KG.  

SAKSELIFT GENIE GS-2632

940,- ekskl.mva døgnpris
Denne sakseliften vil gi deg alt du trenger i forhold til pris. En sterk el motor og løfter deg 9,8 meter opp. Rekkevidden er på 1 meter og kan løfte 227 KG. Et fast valg for alle typer håndverkere som ønsker å komme seg opp i høyden på en god å sikker måte.

HAULOTTE STAR 10

1180,- ekskl.mva døgnpris
Denne sakseliften/mastelift er litt mindre som gjør at den kommer seg enklere frem en overnevnte JLG og Genie. Rekkevidden er på 3,15 Meter og løfter deg 9,90 meter opp. Du kan ha med deg hele 200 KG opp når du jobber. Passer perfekt til alle.

ALMAC 1090 HYBRID

1480,- ekskl.mva døgnpris
Kanskje sjefen over alle sakselifter, denne bensin drevne liften med belter vil få deg frem overalt hvor du måtte ønske. Den har løftekapasitet på 300 kg, arbeidshøyde på 10 meter og rekkevidde på 1,1 meter.

ALMAC 1470 HYBRID

1780,- ekskl.mva døgnpris
Storebror til sakseliften 1090 denne vil få deg frem overalt. I likhet med sin lillebror kommer den frem overalt og kan løfte 300 kg hele 14 meter opp. Rekkevidden er på hele 1,8 meter.

Er du usikker på hvilken type sakselift du bør velge, da er du velkommen til å ringe oss på 90 5000 30 for en koselig samtale. Så finner vi ut hva som passer best for deg.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen.Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Oslo:

Stubberudveien 4, 0668 Oslo / Alnabru Åpent fra 0730 til 1700 hverdag

Liftutleie bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Liftutleie i Bærum / Asker:  

Landøyveien 5, 1394 Nesbru  Åpent fra 0730 til 1600 hverdag /vis-à-vis Plantasjen

Bare seks minutter med bil unna Sandvika sentrum og Asker.
Ti minutter med bil fra Vollen / Høvik

 

Per idag kun henting og levering av lifter avdeling under etablering. 

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

Dessverre kan vi ikke garantere at alt av lifter og utstyr er på begge våre avdelinger til enhver tid.
Men kontakt oss så hjelper vi til med å skaffe det du trenger.

 

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no

Tlf: 90 5000 30

post@lavprisliftutleie.no

Google Maps

Priskalkulator

Arbeidshøyde:
Antall dager:
Frakt:
Vår Pris:
Pris hos andre leverandører:
Så mye sparer du:


Alle priser er ekskl. mva.

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding:
Jeg ønsker å
Hvor så du oss?
Eller ring oss: 90 5000 30