/Leie Spesiallift i Oslo

Kjøreplater /beskytte bakken

Kjøreplater /beskytte bakken

Vekt:29kg

Kun 100,- 50,- +mva.

les mer her
ALMAC 850he

ALMAC 850he

Arbeidshøyde:8m
Rekkevidde:1m
Løftekapasitet:250kg
Bensin motor,El.motor:Drift
Vekt:1780

Kun 1060,- 530,- +mva.

les mer her
Haulotte Star 10

Haulotte Star 10

Arbeidshøyde:10m
Rekkevidde:3m
Løftekapasitet:200kg
El.motor:Batteri drift
Vekt:2735kg

Kun 1180,- 590,- +mva.

les mer her
ALMAC 1090 HYBRID sakselift

ALMAC 1090 HYBRID sakselift

Arbeidshøyde:10 m
Rekkevidde:1,1 m
Løftekapasitet:300 kg
Bensin motor,El.motor:Batteri drift
Vekt:2900kg

Kun 1600,- 800,- +mva.

sakselift
les mer her
Basket spider 18.90 PRO

Basket spider 18.90 PRO

Arbeidshøyde:18 m
Rekkevidde:9 m
Løftekapasitet:200 kg
Diesel motor,El.motor:Batteri drift
Vekt:2650kg

Kun 1800,- 1620,- +mva.

les mer her
Spesiallift Basket Spider 20.95

Spesiallift Basket Spider 20.95

Arbeidshøyde:20 m
Rekkevidde:9 m
Løftekapasitet:250kg
El.motor:Batteri
Vekt:2830

Kun 1980,- 1782,- +mva.

les mer her

Spesiallift brukes i hovedsak på områder der andre lifter ikke slipper like lett til. Du vil spare deg for mange timer arbeid om du velger spesiallift til området der du trenger det. Eksempler på bruksområder er tak, ulent terreng, trapper og alle andre krevende områder der hvor det ikke vil passe med andre type lifter der hvor en kun en spesiallift kan slippe til uten alt for mye problemer. I dag har vi 4 forskjellige lifter som i hovedsak vil dekke alle dine behov.

Typer spesiallift – PRIS

 

BASKET SPIDER 18.90 PRO også med Litium batteri Varighet ca 7 timer ved vanlig bruk

SPESIALLIFT BASKET SPIDER 18.751 800kr ekskl.mva dagsleiepris

I likhet med sin lillebror har også denne beltedrift som gjør at den kommer seg frem selv på de mest krevende plassene du skulle trenge en lift. Den kan få deg hele 18 meter over bakken med rekkevidde på hele 9 meter. Denne har også bensin motor som gjør motoren sterk slik at den kommer seg frem alle plasser.

 

 

ALMAC 1090 HYBRID også med Litium batteri Varighet ca 7 timer ved vanlig bruk

spesiallift ALMAC 1090 HYBRID

1 600kr ekskl.mva dagsleiepris

Terrenggående beltelift med bensin og elektrisk motor. Kommer seg meget godt frem i terrenget med automatisk nivellering både i høyde og bredden på beltene. 4×4 drift. Denne liften gir deg utrolige muligheter til å jobbe i begrensende områder hvor andre lifter ellers ikke kunne slippe til. Denne liften vil alltid stå i vater med den innebyggende teknologien. 10 meter arbeidshøyde og 1,1 meter rekkevidde.

 

 

En annen divisjon spesiallift

Terrengående beltesakselift fra 8 til 14m

Spesiallifter for vanskelig terreng – vanlig skaselifter er avhengig av flat og fast dekke og er umulig å bruke ute elelr i vanskleig terrang. Derfor vi har verdenst beste Almac 1090 Hybrid Sakselift. Terrengående beltelift med både bensin og elektrisk motor. (240V) Meget god i kuppert terreng med automatisk nivelering både i høyde og bredden på beltene. Takler de fleste hinder i terrenget. 10-meters beltegående sakselift som overvinner alle lifter med tradisjonell 4×4 drift. Denne liften gir beste mulighet for å jobbe i begrensede områder.Den automatiske nivelleringen justerer beltene under kjøring så man alltid står i vater. Man trenger heller ikke støttebein for å jobbe. Liften skaper trygg arbeid i høyden på plasser det er ulent terreng eller store bakker. Leveres med merkefrie belter så den fungerer like godt inne som ute. Selvnivellerende understell opptil 20 ° / Kjørbar i høyden (proaktiv nivellering) / 1,12m utskyt i plattform / Merkefrie belter/  Bensin og Litiumbatterier gjør den fleksibel til både ute og innebruk.

Spesiallifter for vanskelig terreng 18m 

Vi har også spesialifter som er et bra alternativ dersom man skal bevege seg i terreng. Våre spesiallifter er konstruert for å gå i vanskelig terreng, men kan også brukes i haller og lignende steder. Beltelifter kjører både på strøm og bensin motor og kommer gjeonnom det fleste. Lett, smidig og velbygd beltelift som har god rekkevidde og høy arbeidshøyde. Lett å manøvrere med Scanreco fjernstyring. Under 0,8 m bred når man tar kurven. ( dette gjøres enkelt på 2 minutter). Uttak for vann, luft og 230V i kurv. Proporsjonelle kontroller.

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading