Leie Tilhengerlift . Pris starter helt Nede i 380 kroner | Oslo, Bærum – Lavpris Liftutleie

/Leie Tilhengerlift

Hva trenger du en tilhenger lift til?

Før i tiden var det å leie lift ment for de store firmaene, det var både dyrt slitsomt og veldig kostbart. Nå i dag kan du leie din egen tilhengerlift for brøkdel av prisen du gjorde for kun 10-15 år siden. Tiden der det kostet flesk og leie en lift er forbi. Med tilhengerutleie kan du enkelt kjøre og hente liften din selv. Du kjører og henter din tilhengerlift akkurat når det passer deg, leverer den senere når du er ferdig med jobben du skal gjøre. Du kan leie på dagsbasis, ukesbasis eller månedsbasis. Alt etter dine behov.

Hva kan du bruke en tilhengerlift til?

Skal du male hus, bytte tak, bytte panel, bytte vinduer i høyden, da kan jobben gjøre mye enklere med en tilhengerlift.

Du vil komme høyt opp ditt du skal uten at det er noen fare for at du vil falle ned som eksempel med en stige. I en tilhengerlift vil du stå stødig plassert på begge bena. Du vil føle at du har bedre kontakten med jorden. Du kan også frakte med deg større materialer opp eller ned med en tilhengerlift. Sikkerheten er også mye høyre da du vil ha en form for gjerde rundt deg hele tiden som vil gi deg bedre sikkerhet og komfort når du skal jobbe i høyden. Riktig valg av lift vil gi deg et mye større arbeidsområde en ved en stige.

Jobb i høyden

Hvis du skal jobbe i høyden så gjør en tilhenger lift det mye enklere å jobbe i høyden. Dere kan også være flere personer som kan jobbe sammen i høyden på samme lift. Dere vil få mye større arbeidsrom og arbeidskapasitet en ved eksempel en stige.

Hvor mye koster det å leie en tilhengerlift?

Prisene ved leie av en lift er ikke så kostbart som du skulle tro, prisene starter helt nede i 380 kroner + moms og oppover til 2600 + moms per døgn. Hvis du skulle trenge en tilhengerlift over lengre perioder kan dette leies på ukes basis eller månedsbasis alt ettersom hva ditt behov er.

Usikker på hvilken tilhenger lift som passer deg?

Hvis du er usikker på hvilken lift som passer til deg eller deres oppgave så ta kontakt med oss så skal vi sammen finne den tilhengerliften som passer best for deg. Uansett om du skal male huset eller har et stort entreprenør prosjekt på gang. Det er viktig at du velger den liften som riktig for din jobb så du ikke velger en tilhengerlift som er for liten, rekker ikke høyt nok eller annet. Derfor kan det være lurt at du tar en prat med oss før du bestiller så du er 100% sikker på at du finner den tilhengerliften som passer til deg.

Ingen prosjekter er for små eller for store hos oss. Trenger du flere lifter? Ikke noe problem. Vi kommer også gratis ut på befaring til deg, finner den liften som passer best til ditt prosjekt til den laveste prisen i klassen.

Alle våre lifter settes det krav til høy sikkerhet. De blir jevnlig vedlikeholdt, testet og kontrollert.

 

Leie Tilhengrlift fra 10 til 21m – Tilhengerlift er et lett og praktisk alternativ. Våre lifter har drift på hjulene slik at dytting eller skyving er helt unødvendig. En tilhengerlift er også enkel og grei å flytte med egen bil. Norgest mest populart merke

Dino-lifter er bygget for det skandinaviske klimaet og fungerer optimalt gjennom hele året. Dino-lifter er levert i et stort antall i Norge gjennom mange år.

Omme har et stort utvalg av tilhengermonterte lifter som passer bra til alle typer av vedlikeholdsarbeid. Enkelt å komme på plass og begynne å jobbe med fasadevedlikehold, malearbeid, treklipping, el-arbeid m.m.Velg mellom alternative drivkilder utifra din arbeidssituasjon, 230 V nettdrift, batteridrift, bensindrift eller  en kombinasjon. Lifter som leveres med batteri har innebygde ladere. Batteriene lader også under drift og slår automatisk over på vedlikeholdslading når batteriet er fulladet. Alle modeller har også framdrift på hjulene. Ny kurv med flat underside som forenkler når du jobber mot f.eks tak. Liftene kan leveres med tilpasset ekstrautstyr som f.eks. deksel over kontrollpanelet i kurven, ekstra støttebensplater og støtteben tilpasset for terreng

Vil du være oppdatert?
Vi garenterer at vi ikke sender spam

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. 😊
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Oslo:

Stubberudveien 4, 0668 Oslo / Alnabru Åpent fra 0730 til 1700 hverdag

Liftutleie bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Liftutleie i Bærum / Asker:  

Landøyveien 5, 1394 Nesbru  Åpent fra 0730 til 1600 hverdag /vis-à-vis Plantasjen

Bare seks minutter med bil unna Sandvika sentrum og Asker.
Ti minutter med bil fra Vollen / Høvik

 

Per idag kun henting og levering av lifter avdeling under etablering. 

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

Dessverre kan vi ikke garantere at alt lifter er på begge vårt avdelinger til en vær tid.
Men kontakt oss så hjelper vi til med og skaffe det du trenger.

 

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no

Tlf: 90 5000 30

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding:
Pickup
Return
Hvor så du oss?
Eller ring oss: 90 5000 30