Nyhet! – Leguan 125, en spesialtype selvgående personløfter med maks. arbeidshøyde på 12,5 m. | nyheter – Lavpris Liftutleie

/Nyhet! – Leguan 125, en spesialtype selvgående personløfter med maks. arbeidshøyde på 12,5 m.

Vi informerer med glede om at vi har introdusert en ny type løfter i vårt assortiment: Leguan 1254WD-løfter (beltelift?).

Selvgående personløftere av typen Leguan har en veldig liten transportdimensjon, lav egenvekt, samt stor arbeidshøyde på inntil 12,5 m! Løftere er ideelle for bruk ved arbeid som rengjøring og maling av kirker, arbeid i kjøpesentre og andre vanskelige steder hvor en vanlig selvgående løfter, eller en personheis montert på bil eller tilhengerlift, ikke kommer frem til arbeidsstedet.

Flere detaljer og informasjon om disse løfterne finner du på vår hjemmeside om Leaguan 125 4WD -personløfter utleie.

Denne liften har en arbeidshøyde på 12,5 meter. Den har svært beskjedene mål og kommer frem de fleste steder.

Liften har gummihjul og fungerer derfor både ute i terrenget og innendørs.

Liften måler kun 78 cm i bredden og 1,98 i høyden og har motordrift eller 230V.

LavprisLiftutleie.no har eget transportsystem for utlevering av alle typer  spesiallifter.

Vi ordner transport av våre spesiallifter innen Oslo/Akershus til en fastpris på kr.490,-

Vår hovedfokus er å levere våre tjenester tidsnok og på en profesjonell måte. Vi garanterer pålitelig, rask og profesjonell utførelse av arbeidet, samtidig som vi opprettholder våre konkurransedyktige priser.

Vi påser at våre tjenester er levert med høy kvalitet. Dette gjør at stadig mer kunder gir oss tillit og anerkjenner våre tjenester, og at vi kan vi kan tilfredsstille alle våre kunders krav.

Det er i leietakers ansvar å sette seg inn i bruken og sørge for å få nødvendig opplæring i bruken av liften, og i de tilfeller leietakeren ikke kan lese norsk, er det til en hver tid arbeidsgivers(leietakers) ansvar å sørge for at manualen blir gitt på forståelig språk.

Vi hjelper selvfølgelig også til med gode råd og tips dersom du lurer på noe. Trengerdu hjelp utenfor ordinære åpningstider? Ring: 47 33 00 00

Hva er arbeidshøyde?

Skal du leie lift? Klikk HER!

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: