/Rens av takrenner

På tide med rens av takrenner?

Rens av takrenne er viktig!

Rense takrenner for mose og skitt + tak

På tide med rens av takrenner?

Dårlige takrenner som enten lekker eller som er tette kan føre til store, kostnadsfylte skader

Om høsten når det er størst nedbør så kan det være lurt å sjekke takrenner og nedløp for lekkasje og tetting. Uheldigvis så får mange hvert år vannlekkasjer nettopp på grunn av tette takrenner. Dette blir vanligvis veldig kostnadsfylt ettersom forsikringsselskapene ikke dekker dette. Derfor anbefales det at du renser takrenner og dermed kan unngå vannlekkasjer.
Hvis du kontakter oss i dag så kan vi sjekke om alt er i orden. Vi utfører også rens av dine takrenner og nedløp slik at du kan møte vinteren god samvittighet.

Hvis takrenner blir tettet så kan is dannes og tette til nedløpet. Dette kan føre til dannelse av istapper, fordi vannet flyter over og fryser til om vinteren. Istapper kan være farlig for både person og eiendeler, og som gårdseier kan du få en dyr regning. Videre kan du få skader på takrenner og fester, fordi de blir for tunge pga. ekstra vekt. Så det anbefales at du får takrenner sjekket og renset i god tid før vinteren.

Vi fjerner løv og alt annet nedfall i takkrenner slik at du unngår kostbare skader. Vi tilbyr også reperasjon av ødelagte takrenner.

 • Vi garanterer en forskriftsmessig utførelse av arbeid (med bakkemann).Vi har 7 år erfaring med rensing av takrenner i Oslo med lift og god utstyrspark som sikrer deg rask responstid og rask utførelse.
 • Person- og skadeforsikring hos Storebrand Forsirking
 • Her velger du en seriøst virksomhet med HMS-kort utstedt av Arbeidstilsynet, tauredningskurs, HMS for verneombud, risikovurdering og sikker jobbanalyse, samt AVK1 og AVK2 og selvfølgelig Lift-kurs.

Priser:

Ønsker du rens av takrenner? Vi har priser fra kr 5200 + mva som inkluderer lift, 1 mann og 2 timer med arbeid og frakt av lift. Pris gjeler fasader i Oslo – opp til  20m høy og  20m lange:

– rens av takrenner

– fjerning av avfall

For GRATIS befaring ring: 90 5000 30

  [recaptcha]

  Tette eller dårlige takrenner kan koste deg dyrt!

  Når årstidene skifter og høster kommer for døren, så er det viktig å tenke på tilstanden til dine takrenner. I denne perioden med mye vind, regn og ikke minst løvfall fra busker og trær, så kan det være lurt med en skikkelig rens av takrennene. Tette takrenner kan være til at vann flyter over og skape vannlekkasjer. Dette kan føre til store kostnadsfylte skader som de fleste forsikringsselskap ikke dekker.

  Ta kontakt i dag og sørg for å få takrennene dine renset. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og profesjonelt utført arbeid av våre dyktige fagfolk.

  Ikke vent til takrennene dine blir tette, kontakt oss i dag for rens av takrenner. Vi tilbyr dessuten reparasjon av mindre skader på takrenner, slik som små hull eller dårlige fester.

  Unngå bøter på kr. 5000,- pr. gang og la oss fjerne dine istapper!

  Vi  opererer i Oslo og Østlandet.

  Vi har beste priser og kvalitet samt dyktigelift-operatører til lift tjenester.

  Vi tilbyr profesjonelle lift tjenester:

  Vindus- og fasadevask

  Vårt firma driver også med renhold. Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen vask i høyden som vindusvask, fasadevask, tak- og takrennevask. Vi har egne høytrykkspylere og profesjonelle rengjøringsmidler.

  Rens av takrenner

  Rens av takrenne Oslo  – En dårlig takrenne som lekker eller er tett, kan forårsake store skader.

  Snømåking og fjerning av istapper

  Om vinteren tar vi oss av snømåking av tak, fjerning av istapper og snøskavler under alle værforhold og til alle tider. Ved eventuelle spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

  – hus/fasade-maling

  – fjerning av snø, is og istapper fra tak og takrenner

  – taktekking

  – monteringog vask av stillaser

  – vedlikehold av utelys

  – arbeid med planter

  – montering og teknisk vedlikehold av reklamekonstruksjoner

  – fotografi og film

  – sette ut reklameplakater

  –  montering og vedlikeholdav stålkonstruksjoner

  – montering av varme- ogventilasjons-produkter

  – og andre

   

  Ta kontakt for et godt tilbud!

  Kontakt oss på: 90 5000 30

  Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
  -Ida Cecilie H.

  Takk for gode maskiner og toppservice
  -Marius

  Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
  -Robert F.

  Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
  -‎Kjetil L.

  Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
  -Lørenskog Tennisklubb

  Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
  -Fredrik D-J

  Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
  -Erlend B. S.

  Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
  -Mvh Kenneth

  Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
  -Mvh Jon A V.

  Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
  -Balder B.

  Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
  -Jonas L.

  Hyggelig personal og greie priser
  -Frode H.

  Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
  -Jonas L.

  Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
  -T. Wirkola kvakstad-gard.no

  Hyggelig personal og greie priser
  -Frode Hallgren

  Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
  -Andreas Aardal H.

  Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
  -Bengt A. M.

  Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
  -Steinar A.

  Rask og fin service til ok pris.
  -Erik L.

  Takk for alltid super service!
  -Halvor Lux Belysning

  Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
  -Asbjørn S.

  Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
  -‎Stian André Larsen S.

  Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
  -Eili Tranheim K.

  Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
  -Øivin F.

  Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
  -Mads M.

  God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
  -Per Langseth

  Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
  -Meland

  Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
  -John Østensen

  Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
  -Christina Holmsen Skrugstad

  Fantastisk service. ANBEFALES!
  -Erik Ruud

  Meget god leveranse
  -Martin Rogstad

  Very good service, fast delivery and low prices!
  -Marcin Opala

  opinie opinie

  Kontakt

  Lavpris Liftutleie AS

  Tlf. 90 5000 30

   SEND FORESPØRSEL

   Navn:
   Tlf:
   E-post:
   Melding:
   Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
   [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
   Loading