Snømåking | nyheter – Lavpris Liftutleie

/Snømåking

Snømåking Oslo, Bærum og Asker – Vi hjelper alle våre kunder med snømåking stor og små! 

Viktig å måke snø

Snømåking Oslo: Her i landet er det vinteren nesten synonymt med snømåking. Snø skaper mye glede, men kan også være til mye bry. Dersom det faller snø mye en vinterkveld så kan du plutselig få hendene fulle en tidlig morgen når du f.eks. skal kjøre til jobb, men opplever at oppkjørelsen er fylt med snø. Snømåking kan også være ganske tungt, spesielt dersom det kommer store snømengder – noe som ikke er uvanlig i Norge. Vi tilbyr deg snømåking til rimelige priser, slik at du kan kan enkelt på komme på jobb og unødig får ryggproblemer. Du slipper å fryse i kulden dersom du lar oss gjøre jobben for deg. Vi fjerner snø for boligbyggelag, privatpersoner, og bedrifter. Dette inkluderer snømåking av tak, fjerning av istapper, skavler og mye mer.

Vi rydder snø med riktig teknikk og utstyr

Det er viktig for oss at vi snømåkingen blir riktig og profesjonelt utført. Du trenger derfor ikke å bli bekymret for at bygninger eller eiendeler skal bli skadet. Dersom vi ikke kan bruke maskin på et område, så vil vi måke for hånd. For eksempel inngangspartier, trapper og gangveier blir måket med håndredskaper. Våre folk gjennomfører arbeidet med gode utstyr slik som snøskuffer, spader, og snøfresere. Vi har et profesjonelt lag av fagfolk som har lang erfaring med å snømåking både for hånd og med maskiner.

Dersom det er ekstrem uvær eller forhold som gjør at snømåkingen blir forsinket, så vil vi fremdeles gjøre vårt beste for at arbeidet blir gjennomført på en tilfredstillende måte.  Vi har lang erfaring med snørydding, så du kan være sikker på at arbeidet blir gjort. Fortalt med andre ord, så kan du bare kose deg inne med noe varmt og godt å drikke, mens vi rydder snøen bort for deg.

Jevnlig snømåking

Vi tilbyr vedlikeholdsmåking som sørger for at du får gode parkingerplasser, veier, gangveier, og oppkjørelser under hele vinteren. Dersom du bestiller vedlikeholdsoppdrag så vil vi holde framkommeligheten til alle bygninger god gjennom hele vinteren. Vi gir deg også konkurransedyktige priser og dersom du har spesielle ønsker for vedlikeholdsoppdraget, så er vi naturligvis åpen for dine ønsker.

Vi tilbyr profesjonell snømåking med riktig utstyr. Vi arbeider raskt og effektivt ved å bruke de riktige utstyrene avhengig av snømåkingen. For små områder så bruker vi håndrydding, og for store og mellomstore områder bruker vi maskiner, alt etter hvordan forholdene er.

Konkurransedyktige priser for snømåking Oslo, Bærum, Asker og Nittedal.  Vi hjelper alle våre kunder med snømåking stor og små!

Ta kontakt med vårt samarbeidspartner – https://oslosnorydding.no

Nedenfor ser du våre konkurransedyktige priser, ta kontakt i dag og få en måkefri vinter:

Snømåking Oslo, Bærum, Asker og Nittedal  av gangvei, parkeringplasser, gater, gårdplass –

5-15 cm snø – 2 kr /kvm

15-30 cm snø – 4 kr /kvm

30-60 cm snø – 8 kr /kvm

Gammel / Våt snø pris x2 f.eks. 5-15 cm våt snø – 4 kr / kvm

Minste pris 400 kr inkl snøfreser (dette inkluderer drivstoff og oppmøtepris)

Vi hjelper alle våre kunder med snømåking; stor og små!

Snømåking av tak vil koster omtrent kr 20,-  til kr 30,- per kvm (snøen må være maks 1 m høy og ikke bestå av is). Dersom vi må bruke lift så tilkommer et tilleggsgebyr

Innganger/tilkomst/terrasser og lignende områder vil koster kr 395,- per time

Vedlikehold og diverse kr 395,- / time

Oppmøtepris: kr 9,- per km (fra/til Stubberudveien 4, 0668 Oslo)

Vedlikeholdsoppdrag etter forespørsmål er også mulig, ta kontakt for pris.

Prisene er ikke inkludere moms.

 

Hjem

20140129_104848-1024x768


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: