/Trenger du biltilhenger?

Når du skal frakte maskiner og utstyr kan det være greit å ha en biltilhenger. Imidlertid må du huske at det finnes en rekke ulike typer biltilhengere på markedet. Derfor kan de lønne seg å undersøke hva slags biltilhenger som passer dine behov best før du eventuelt kjøper eller leier en biltilhenger.

Valg av biltilhenger

Det første du bør tenke når du skal ha en biltilhenger er nettopp hva du skal bruk den til. Dersom du skal laste den tunge maskiner og utstyr, så må du sørge for biltilhengere tåler tung last. Du må også huske på at bilen din er sterk nok til å trekke en tung biltilhenger, og ikke minst har det riktige førerkortet.

Biltilhenger egenskaper

I tillegg bør du se på biltilhengerens egenskaper. Dette inkluderer om den har avtagbare hjørnestolper, har lysbjelker, har vannfast bunn, solide kantprofiler og ikke minst et godt bremsesystemet med for eksempel automatisk ryggsperre. Du må bør huske at biltilhengere må passe med dine behov og at det blir trygt for deg å frakte lasten din uten av noe faller av eller blir skadet. Dersom du er tvil om hvilken biltilhenger som passer for deg så bør du kontakte en forhandler som driver med utleie og salg biltilhengere.

Det finnes mange forhandlere som har utleie og salg av biltilhengere i Oslo og Akershus. Dette inkluderer f.eks. Gaupen og Tysse som har et stort utvalg av biltilhengere for ulike behov. Mange disse av forhandlerne har også en meny hvor du kan velge vektklasse og mål på biltilhengeren.

Trygg kjøring med biltilhenger

Det er viktig at være obs på at kjøremåten med en biltilhenger er annerledes enn når du ikke har en biltilhenger festet til bilen. Dersom du har lite erfaring med å kjøre biltilhenger så kan det være lurt å være obs på følgende ting:

– Bruk speil flittig

– Småjusterer hele tiden og finn referansepunkter du gå ut i fra

– Vanligvis er det også lettere svingere biltilhengere mot venstre enn høyre, pga. bedre sikt

– Øv mye før du eventuelt skal kjøre med biltilhengere på vanskelig steder

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading