/Unngå stigeulykker – bruk lift

Når finværet kommer så fikser folk gjerne på huset. Maling, reperasjoner og annet arbeid under høyden skjer gjerne med en stige. Og dersom man er forsiktig så kan man unngå ulykker, men imidlertid skader folk seg mer ofte enn ikke. Å bruke riktig utstyr for arbeid i høyden er svært viktig, ikke bare for din personlige sikkerhet, men også for andre personer og verdifulle gjenstander. Mange folk tenker også at ettersom det er ikke så høyt, så blir det ikke så farlig om man faller. Men faktisk er det slik at en liten høyde kan medføre store skader, fordi det avhenger av hvordan man faller og ikke minst hva du faller på. Et godt alternativ er å leie en lift som vil sikre deg slik at du kan arbeide trygt uten å risikere liv og lemmer.

feil bruk av stige i skole elektriker jobber på stige instedefor å leie rimlig lift hos lavpris liftutleie

 Unngå store personskader og store erstatninger

Det er ikke alltid man har tid til å fikse huset selv, og mange leier f.eks. malere for å friske opp huset om tidlig vår eller sommeren. For å spare penger så leier man gjerne malere fra små firmaer, og det er ikke noe galt i dette, men det er ikke sikkert at malere kommer med trygge nok arbeidsredskaper. Dersom du har skylden for at din maler blir skadet under arbeidet, nettopp fordi du lot han bruke en stige istedenfor mer trygge utstyr som en lift, så kan maling av huset koste deg mer enn du tror. Som regel dekkes yrkesskader av forsikringen, men hvorfor risikere å skade både maleren og huset ditt med risikofylt arbeidsutstyr? Hvis du leier en lift så unngår du dette, og når maleren har riktig utstyr så vil også arbeid skje mer effektivt og arbeidet får enda bedre kvalitet.

blikkenslager bruker stige for å fikse beslag rund pipe prøver å male huset med stiger og selvmade stillas

Stiger er mye farligere enn du tror

Ifølge  Europeiske forbrukermyndigheter er faktisk stiger det farligste du har hjemme. Hvert år blir det rapportert tusenvis av stigeulykker, og dersom du ikke tror det selv, så se bare på årsakene som en stigeforhandler stadig får høre når en stigeulykke skjer:

 • Jeg tråkket skjevt på stigen.
 • Jeg mistet balansen og falt bakover.
 • Stigen gled og jeg falt.
 • Stigen mistet festet og veltet.
 • Jeg bommet på et trinn og falt.
 • Det var glatt og jeg skled av stigen.

Som du selv kan se, så er stigen et svært farlig arbeidsredskap. Legg til en utilsiktet bevegelse og vips så kan de ende med at du blir både gul og blå, får typiske fallskader som  skulderskade, hodeskade, ryggskade og ryggmargskade. For å være på den sikre siden, så burde du vurdere å leie en lift for å arbeid i høyden.

Takk for leie av graver og hjullaster. Veldig rask, ryddig og hyggelig kommunikasjon, og veldig fint og greit å bruke maskinene.
-Ida Cecilie H.

Takk for gode maskiner og toppservice
-Marius

Da bestiller jeg av dere i hvert fall! Kjempebra kundeservice, kjappe
-Robert F.

Jeg leide en 13,5m lang arbeids basket av Lavpris Liftutleie i Asker, var veldig fornøyd med pris, basket og kommunikasjon med selskapet. Kan anbefales, jeg leier gjerne hos dem igjen.?
-‎Kjetil L.

Takker for utmerket service. Liften var over all forventning.
-Lørenskog Tennisklubb

Rask response og viste stor fleksibilitet mtp utlevering og levering. Liften var i god stand og enkel å operere.
-Fredrik D-J

Vi leide en stillashenger for en uke. Både stillas og henger var i god stand. Stillaset var enkelt å montere, lett å bære og stod støtt. Fleksibelt angående tid for henting og levering.
-Erlend B. S.

Liften funket bra og vi opplevde dere både hjelpsomme og serviceinnstilte. Arbeidet er ferdig og liften er tilgjengelig for avhenging.
-Mvh Kenneth

Den har vært nyttig å bruke i høydene i kirkesalen. Nå har all krom og metall fått en omgang puss og skinner som nye.
-Mvh Jon A V.

Helt fantastisk service! Selv på søndag!!
-Balder B.

Rask og god service, ingen problemer av noen slag.
-Jonas L.

Hyggelig personal og greie priser
-Frode H.

Gode priser og rask levering, ingen problem av noen slag og hyggelig betjening.
-Jonas L.

Vi driver et stutteri og har en stor utegangsstall for unghester. Vi må vaske ned hver høst før nytt innsett, og det har vært nesten umulig å få det til ordentlig oppunder det høye taket. Vi ble anbefalt å kontakte Lavpris Liftutleie og fikk lånt en akkurat passe stor lift som gjorde at arbeidet gikk som en lek, og det til en super pris! Gjett hvor vi ringer neste år, når vi må vaske stallen igjen!
-T. Wirkola kvakstad-gard.no

Hyggelig personal og greie priser
-Frode Hallgren

Jeg har leid lift hos Lavpris Liftutleie fire ganger. Rask levering, bra priser, bra utvalg av lifter og superhyggelige ansatte, samtidig som de har ordentlig og ryddig oppgjør.
-Andreas Aardal H.

Jeg har nå i alle fall leid hos dem. Lite og hyggelig firma med god service og oppfølging. Vil absolutt anbefale dem. ?
-Bengt A. M.

Godt jobbet , vi er godt fornøyd med dere, Raske, god service, effektive og nøye. Bruker dere gjerne igjen. Med vennlig hilsen Steinar A.
-Steinar A.

Rask og fin service til ok pris.
-Erik L.

Takk for alltid super service!
-Halvor Lux Belysning

Den fungerte flott og jeg fikk gjort jobben jeg hadde planlagt.
-Asbjørn S.

Bra service og fleksible samarbeidspartnere.
-‎Stian André Larsen S.

Super lift - mye bedre enn Dino-versjonene vi har brukt tidligere, så takk for hjelpen! Vennlig hilsen, Eili Tranheim K.
-Eili Tranheim K.

Hei! Fungerte kjempefint (stillas 79kvm). Mvh Øivin F.
-Øivin F.

Fornøyd kunde. Hyggelig og profesjonell ansatt. Jeg bestilte også transport og de kom presis og monterte også liften. God oppæring.Dino-liften var lett å lære og god å bruke. Anbefales!
-Mads M.

God og effektiv ut- og innlevering. Liften passet ypperlig og gjorde beisingen av hus til en trygg og hyggelig opplevelse. Per Langseth
-Per Langseth

Hyggelig og profesjonelt. Skriftlig tilbud. Jeg bestilte også transport. De kom til avtalt tid og monterte Dino liften. God opplæring og liften var fin å bruke. Anbefaler dette firmaet.
-Meland

Velfungerende, ren, vedlikeholdt og anvendelig lift (Dino). Ble levert og hentet på avtalt tid. Tilstrekkelig instruksjon/ opplæring til at vi var i gang i løpet av 10-15 minutter. Brukte den til skraping og maling på gavl-vegg med høyde 9m på spissen. Tommel opp
-John Østensen

Svært rask og god service! Vi opplevde plutselig en liten krise i forbindelse med levering av benkeplate i 2. Etg, og firmaet kunne stille opp med lift allerede et par timer etter at vi tok kontakt.
-Christina Holmsen Skrugstad

Fantastisk service. ANBEFALES!
-Erik Ruud

Meget god leveranse
-Martin Rogstad

Very good service, fast delivery and low prices!
-Marcin Opala

opinie opinie

Kontakt

Lavpris Liftutleie AS

Tlf. 90 5000 30

  SEND FORESPØRSEL

  Navn:
  Tlf:
  E-post:
  Melding:
  Skriv inn relevant informasjon om ønsket leieperiode, levering/hentested
  [recaptcha] Eller ring oss: 90 5000 30
  Loading