/Utleie av verktøy

Enten du jobber med store maskiner, utstyr i industrien eller på mindre private prosjektet så hender det at du trenger spesielle utstyr som er ganske dyrt å kjøpe. Heldigvis finnes flere steder hvor du kan leie masse verktøy. I Oslo og Akerhus kan du leie verktøy og byggmaskiner i flere kategorier. Dette inkluderer:

  • Anleggsmaskiner
  • Betongutstyr
  • Hageredskap
  • Heise – og løfteutstyr
  • Lense – og slamppumper
  • Lift og stillaser og mer

Utleie verktøy i Oslo og Akerhus

I Oslo og Akerhus leier mange steder ut verktøy og byggmaskiner til en rimelig pris. Flere inkluderer også levering og henting i prisen. Det kan lønne seg å leie hos et sted som har et stort utvalg av verktøy, slik at du slipper å dra til flere steder og dessuten kan få et godt tilbud. F.eks. i Oslo får du leid lifter, kompaktlastere, rullestillaser, gravere, byggvarmere og mye mer. Dersom du er usikker på hva du trenger så kan de lønne seg å snakke med utleiestedet og dessuten be om en demostrasjonen når du først skal leie en maskin eller verktøy.

Hvor kan jeg leie verktøy?

De fleste steder som selger byggvarer og verktøy leier ut verktøy. Dette inkluderer MAXBO som finnes overralt i landet inkludert i Oslo og Akerhus. Her kan du leie alt fra fliskuttere til pigghammere og vinkelslippere. Utleieverktøy AS er også et fint sted med stort utvalg av verktøy. Det kan lønne seg å ta noen runder hos ulike utleiesteder for å sjekke pris og få tilbud.

Utleieverktøy er billig

Dersom du leie verktøy så kan du spare mye penger. Noen jobber trenger bare engangsbruk av enkelte verktøy, og dermed lønner det seg ikke å kjøpe f.eks. en fliskutter når du skal bare bruke den en gang. En annen fordel er at verktøyet vil være i høy kvalitet ettersom de fleste seriøse utleiesteder kun fører kvalitetsverktøy.


Kontakt

LavprisLiftutleie.no vokser!!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i
Stubberudveien 4, 0668 Oslo

Bare fem minutter med bil unna Oslo sentrum og Lørenskog.
Ti minutter med bil fra Lillestrøm / Nordstrand

Vi gleder vi oss til å kunne ta imot besøkende i våre nye hyggelige omgivelser

Org nr 996 673 200 MVA
LavprisLiftutleie.no Tlf: 90 5000 30

Vennligst ring på forhånd i tilfelle vi er ute og leverer.

post@lavprisliftutleie.no

SEND FORESPØRSEL

Navn:
Tlf:
E-post:
Melding: